Geachte coureurs,

Helaas zit het organiseren van wedstrijddagen er op korte termijn nog niet in! Maar we zijn blij dat we de deelnemers aan de ovalraces in Ter Apel nu toch eindelijk weer enig perspectief kunnen bieden. 

We gaan op zaterdag 8 mei, 5 juni en 10 juli sowieso weer trainingsmiddagen organiseren van 12:00 tot 17:00 uur in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel, zoals we ook zaterdag 3 april voor het eerst hebben gedaan. Uiteraard wederom corona-proof en binnen de gestelde regels. Dus helaas nog zonder publiek en met maximaal 2 monteurs/helpers per deelnemer. Op het moment dat er binnen de regels weer mogelijkheden zijn om wedstrijden te organiseren zullen we uiteraard alles op alles zetten om dit seizoen nog races te organiseren.

Maar voor nu staan er een aantal trainingsdagen gepland voor de deelnemers uit de volgende klasses, op zaterdag 8 mei zijn de volgende klasses welkom:

Juniorenklasse - Rookie Rods - Standaardklasse 2000 - BMW CUP – SuperRods - National Hotrods - 2.0 Hotrods - SSCA Saloon Stockcars - Bangerstox (non-contact). Per klasse is het aantal deelnemers gemaximeerd op 15.

Online inschrijven voor de training van 8 mei is verplicht en kan via deze link: Inschrijfformulier training 8 mei  NNO Ter Apel

We hopen elkaar weer snel, in goede gezondheid, te treffen in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel!


Met vriendelijke autosportgroet,

Bestuur
Noord Nederlandse Ovalracing Ter Apel

 
 
 
logo spedeworth